Gene Fir cu Fir

Cu toate ne dorim sa aratam cat mai bine, si, se spune ca ochii sunt fereastra sufletului. Dar stim ca a avea gene lungi, dese, ne contureaza si ne pune in evidenta mult mai bine frumusetea.

Asadar, optam pentru gene fir cu fir, acestea fiind extensii de gene care aplicate corect de catre un profesionist, arata natural, infrumusetandu-te si punandu-ti in evidenta trasaturile. O alta optiune extrem de populara, cu rezultate la fel de naturale este de a opta pentru lamine gene.

Hai sa ne auzim pentru o programare

Putem sa stabilim impreuna programarea ta, ori la telefon or pe whatsapp.

Contacteaza-ma

Daca iti doresti extensii de gene fir cu fir care sa fie alese in conformitate cu fizionomia ta sau laminare gene efectuata de catre un profesionist, hai sa ne auzim la un telefon sau pe whatsapp pentru a stabili o programare.

De ce sa ma alegi pe mine

 • 5 ani de experienta
 • 5 cursuri de calificare (TABYA Academy , YUMI Lashes – laminare gene )
 • Consultanta personalizata in functie de fizionomie, forma ochilor, culoarea parului
 • Folosesc numai produse de calitate:
  • Extensii de gene fir cu fir Neicha
  • Adeziv non-alergic din gama Neicha
 • Atentie la detalii – vezi galeria foto

 

Gene Fir cu Fir Pret

 • Gene Fir cu Fir 1D                180 RON
 • Gene Fir cu Fir 2D                180 RON
 • Gene Fir cu Fir 3D                220 RON
 • Intretinere Gene Fir cu Fir 1D 100 RON
 • Intretinere Gene Fir cu Fir 2D 140 RON
 • Intretinere Gene Fir cu Fir 3D 180 RON


Intrebari Frecvente despre Gene Fir cu Fir

Extensii de Gene sau Gene False – care este diferenta?

Chiar daca termenii sun interschimbabili, avand in vedere faptul ca daca vorbim despre extensii de gene in sine implica a vorbi desre gene false, sunt cateva diferente semnificative intre cele doua.

In sensul cel mai pur, extensiile de gene reprezinta aplicarea de gene fir cu fir. Acesta este un proces de infrumusetare care nu afecteaza genele tale, pentru ca se aplica direct pe geana naturala, fara a avea contact direct cu pielea. Astfel geana ta poate sa creasca normal.

Genele false, sunt acelea pe care le cumperi din orice magazin sau butic, si pe care le aplici acasa, cu un adeziv care vine la pachet. Este adevarat ca poti opta pentru gene false in anumite momente, pentru ca, marele avantaj al acestora este pretul. Poti cumpara o pereche de gene false chiar si cu 10 lei.

Cu toate acestea, genele false de acest tip au cateva dezavantaje:

 • Calitatea produselor este slaba
 • Adezivul poate sa fie toxic – sau sa creeze alergii
 • Daca doresti un look natural, nu ai cum sa il obtii cu acest tip de gene false
 • Genele tale naturale sunt afectate la dezlipire
 • Acestea (chiar si cele mai scumpe) nu pot fi folosite mai mult de 24 de ore
 • Se pot dezlipi destul de usor, chiar cand nu te astepti
 • Sunt destul de greu de aplicat daca nu ai experienta
 • Genele false (cele aplicate de un make-up artist, nu cele cumparate de la magazin) sunt folosite de obicei doar pentru evenimente, acestea nefiind o varianta de lunga durata – cum sunt extensiile de gene fir cu fir

Dupa cum se poate vedea mai sus, daca iti doresti o schimbare a look-ului tau, a opta pentru extensii de gene fir cu fir este singura alternativa de lunga durata si care arata extrem de natural.

 

Aplicare Gene fir cu fir – Care este Procesul?

Vrei sa stii cum se face o aplicare gene fir cu fir? Este un proces simplu, dar care dureaza aproximativ 2 ore.

Tot ceea ce tu trebuie sa faci, este sa te intinzi comod pe pat, sa te relaxezi, in timp ce eu iti aplic genele fir cu fir.

Pasii prcesului de aplicare gene fir cu fir sunt:

Pasul 1: Demachierea genelor

Se foloseste un demachiant fara ulei, pentru a ne putea asigura ca adezivul o sa faca contact si aderenta acestuia o sa fie cat mai buna.  Demachierea in sine dureza foarte putin, dar este unul dintre cei mai importanti pasi – daca aceasta nu este efectuata corespunzator, atunci tot procesul este compromis.

Pasul 2: Izolarea genelor inferioare

 

Genele inferioare se izoleaza cu ajutorul ori a plasturilor speciali sau a benzilor de hartie special create pentru acest proces. Iarasi, acest lucru este rapid, si tu nu vei resimti niciun discomfort.

De ce trebuie facut pas? Trebuie sa ne asiguram ca genele tale inferioare nu se vor lipi de cele superioare in timpul aplicarii genelor fir cu fir.

 

Pasul 3: Aplicarea propriuzisa

Cu ajutorul unor pensete speciale, o sa incep sa aplic genele fir cu fir, una cate una. Procedura in sine implica a izola cate o geana, de a lua o extensie (1D, 2D, 3D) de a o introduce in adezivul special – cel pe care il folosesc este de la Neicha si este non-alergenic – apoi se aplica extensia pe geana ta naturala. Un

Un aspect foarte important este distanta la care se aplica extensia de geana. Aceasta se aplica la o distanta de 0.5 – 1mm de pleoapa pentru ca adezivul sa nu intre in contact cu pielea si sa cauzeze iritatie.

 

Pasul 5: Uscarea genelor

Dupa ce s-a terminat procesul de aplicare de extensii gene fir cu fir, trebuie sa uscam adezivul. Acest lucru il fac cu un ventilator special pentru gene. Dureaza foarte putin, si este extrem de placut.

 

Pasul 6: Pieptanarea si aranjarea genelor fir cu fir

Ca sa fim sigure totul arata perfect, genele tale sunt pieptanate si aranjate. Li se da forma finala, aceasta fiind cea care va ramane pentru urmatoarele 3-4 saptamani.

 

Pasul 7: Dez-izolarea genelor inferioare

Acesta este ultimul pas. Indepartarea benzilor este ne-dureroasa, si o data terminata, totul este gata!

[faq p=437]